Olomouc cup 2024

16. září 2024

Před začátkem parahokejové ligy se tým Havířova zúčastnil v současné době asi nejkvalitnějšího turnaje v parahokeji pořádaného olomouckým klubem . Havíři vybojoval na turnaji bronzovou medaili, ke které mu pomohly posily v podobě Herringa a Kormana. Zlato si opět odvezli Italové, Sud Tirol Eagles, když ve finále porazili domácí Olomouc 6:4.
Kromě domácích a našeho týmu, jste mohli vidět vítěze loňského ročníku Sud Tirol eagles, juniory ČR, francouzské Rennes a reprezentační týmy Finska, Kazachstánu a Rakouska.
V úvodním zápase jsme se utkali s týmem Finska a bez větších problémů jsme jej porazili 4:0. S národním týmem Kazachstánu jsme zvítězili se stejným skore jako s Finy 4:0.
S týmem z Itálie jsme nedokázali držet krok a od debaklu nás zachránil golman Lepáček, který podal fantastický výkon, kdy jsme díky němu prohráli jen 2:1. V semifinálovém zápase jsme změřili síly s Olomoucí, která si postup do finále pohlídala vítězstvím 2:1.
V boji o bronz jsme svedli duel s juniorským reprezentačním týmem Česka. Děvčata a chlapci z juniorského týmu předvedli slušný výkon, Havířov zvítězil jen těsně 1:0.

Na turnaji se nám podařil slušný výsledek, díky kterému budeme profitovat na začátku ligového ročníku.

Za Parahokej Havířov

Erik Fojtík
 
více fotek najdete v naší galerii 
Přehled starších článků | Autor: Parahokej Havířov | Počet přečtení: 66x


Kontakt

Parahokej Havířov z.s.
Registrační číslo u ČSLH: 27000

Sídlo:  Generála Svobody 265/13, 736 01 Havířov-Šumbark
IČO: 22678760

Předseda: Mgr. Tomáš Mlčák 
Tel.: +420 732 830 840
E-mail: parahavirov@seznam.cz
www.havirovparahokej.cz
 

Další informace