VOZÍČKEM KE KRÁLOVNĚ BESKYD 2024

16. září 2024

Letošní termín již 5. ročníku charitativní akce Vozíčkem ke královně Beskyd připadl na neděli 8.9.2024 a i letos, ostatně jako každý rok vybrali pořadatelé z klubu Rotary Ostrava snad nejlepší možné datum, poslední letní víkend byl ideální volbou, ikdyž velká část sportovců a dobrovolníků by jistě lehké osvěžení ocenila … smiley
Pro nás to byl 4. ročník naší aktivní účasti a musíme vysmeknout obrovskou poklonu jak všem dříčům, v podobě dobrovolníků, kteří zvládli vytáhnout, vytlačit a jinak dopravit celkem 15 vozíčkářů na vrchol naší nejvyšší a nejkrásnější hory. Věřte, že to nebyl snadný úkol, bezmála 9 km nepřetržitého výstupu do kopce po asfaltové silnici z Papežova, kde místy není ani centimetr stínu byl v tomto nádherném, ale poměrně dost horkém dni opravdovou výzvou a dolů to taky nebylo zadarmo... Náš tým s vozíčkářem Markem Junaštíkem a tahači Dominikem Ošťádalem, Jitkou Martiníkovou, Pepe Šustrem, Markem Bečičkou a taky naší čtyřnohou parťačkou Miou zvládl dosáhnout vrcholu za 1 hodinu a 42 minut, což je nádherný výkon a všem patří obrovský obdiv a také naše poděkování, bez Vás by to rozhodně nešlo! Děkujeme taky kamarádům a rodinám našeho týmu, celá parta nás podpořila zezadu ze zálohy a my si jejich podpory neskutečně vážíme.
Klaníme se všem tahačům, zároveň však i všem vozíčkářům, za to, jak skvěle to zvládli a jak si celou atmosféru užili a v neposlední řadě všem pořadatelům, úžasným lidem a našim přátelům, že to opět zvládli takto úžasně připravit.
Také moc děkujeme všem turistům a kolemjdoucím na trati, za úžasnou podporu, potlesk a hezká slova. Je to pro nás vždy obrovským nakopnutím, motivací a také pochvalou.
 
Děkujeme a co dodat, snad zase příští rok
 
Za parahokej Havířov
Jitka
 
 
Přehled starších článků | Autor: Parahokej Havířov | Počet přečtení: 61x


Další informace

Přepnout na mobilní verzi

Kontakt

Parahokej Havířov z.s.
Registrační číslo u ČSLH: 27000

Sídlo:  Generála Svobody 265/13, 736 01 Havířov-Šumbark
IČO: 22678760

Předseda: Mgr. Tomáš Mlčák 
Tel.: +420 732 830 840
E-mail: parahavirov@seznam.cz
www.havirovparahokej.cz
 

Další informace